US DEIXEM LA RECEPTA DE CUINA QUE VAM FER AL TALLER DE CUINERS : TARTA DE LLIMONA.
VA TINDRE MOLT D’ÈXIT!!!
TARTA DE LLIMONA
PER LA BASE: 100gr galetes maria, 100gr de mantega desfeta
PER LA TARTA: 250 gr de formatge crema (philadelphia), 500gr de nata para montar, 100gr de sucre, 200ml d’aigua, 150ml de llet sencera, 2 sobres de gelatina en pols de llimona.
PREPARACIÓ: Desfem la mantega i triturem amb les galetes. L’estenem sobre la base del motlle i fiquem a la nevera.
En un bol afegim el formatge crema, la nata, el sucre i la barregem tot fins que s’integre i no quedin grumolls. Deixem a la nevera.
D’altra banda escalfem l’aigua sense que bulli i afegim la gelatina. Deixem refredar-la.
Quan hagi perdut temperatura la gelatina barregem amb la barreja que hi ha a la nevera. Ho fiquem sobre la base de galeta, dins del motlle. Tapem amb paper film i deixem que la tarta agafi consistència (3 o 4 hores).
BON PROFIT!!!